Pastís de garrofa i taronja

La cuina sempre ha ocupat part important del meva vida, i durant els dies de confinament encara més.

M’encanta provar ingredients diferents que afavoreixin la nostra salut i que al mateix temps siguin saborosos i sorprenents. Un repte!

El pastís de garrofa i taronja: la garrofa és ideal perquè la seva energia és relaxant i ens ajuda a estar tranquil.les. Conté moltes vitamines i no és adictiva com la xocolata.Estem molt acostumades al sabor del cacau i la garrofa costa una mica. Però si et vols cuidar… De debò, és una molt bona opció.

Prova-la.


INGREDIENTS

  • 4 ous
  • 150 g d’ametlla ratllada
  • 75 g de farina de garrofa
  • 1 copa de licor de crema catalana
  • 200 g de sucre
  • pell de taronja ratllada
  • pell de llimona ratllada
  • 1 cullerada de canyella en pols
  • sucre de llustre
  • cacau en pols
  • farina

PREPARACIÓ

Per començar, poseu el sucre i els ous en un bol i munteu-ho amb un batedor.
Després, afegiu-hi la pell de taronja, la pell de llimona, la canyella, l’ametlla ratllada i la farina de garrofa. Torneu-ho a batre. Tot seguit, incorporeu-hi el licor de crema catalana. A continuació, engreixeu un motllo, poseu-hi una mica de farina i aboqueu-hi la pasta a dins. Deixeu-ho coure al forn a 180 graus durant 5 minuts. I ja per acabar, desemmotlleu el pastís i cobriu-lo amb pols de cacau i sucre llustre.

Deixa un comentari