T’ofereixo

 SESSIONS INDIVIDUALS DE MASSATGES SENSIBLES PER A RETORNAR A TU

Les sessions individuals de  RETORN A TU tenen l’objectiu de fer-te sentir cuidada i sostinguda a través del contacte de les meves mans amb la teva pell. 

La sessió dura 1 hora i  treballo amb la meva intuïció i consciència en el present i en el moment que viu el teu cos. Es tracta de regalar-te una estona per a tu pel plaer de donar-te amor i  autocura.  Aquestes sessions es basen en la meva voluntat d’aportar tendresa, compassió, contacte i amor a les dones que ho necessitin.  Massatges delicats i sensibles per estovar la teva possible rigidesa i tensió, o simplement, per a sentir-te relaxada, acollida i mirada.  

SESSIONS DE BODY GROOVE PER A CENTRES DE SALUT I CONSCIÈNCIA I A LA NATURA
El body groove està considerat un dels programes més creatius i terapèutics del món. El seu propòsit és crear la més poderosa connexió cos-ment, música i grup. Genera un espai  per a què les persones generin la seva saviesa innata, se sentin bé en els seus cossos i explorin la seva pròpia personalitat i estil inspirades amb la música.  És un mètode per experimentar el ball i el moviment d’una manera fàcil, simple, i molt divertida. Totes ho fem juntes, unides amb el moviment corporal i entrant en el flow de la música. A través de simples moviments i patrons rítmics per crear el sentiment de unió en el grup. s’aconsegueix alliberar els pensaments de judicis i pors…Per això utilitzo les anomenades EINES DE PERMÍS, LES 5 VERITATS DEL BODY GROOVE.

SESSIONS DE MEDITACIÓ PER A CENTRES DE SALUT I CONSCIÈNCIA I A LA NATURA

La meditació va començar a formar part de la meva vida de manera regular quan vaig travessar un càncer de mama, fent un viatge a Mèxic durant el tractament per a trobar-me i sentir-me a través de la meditació. Pura necessitar per aprendre a tenir un interior de bona qualitat.

 
MATINS D’ÀNIMA A LA NATURA
  • 2/4 DE 9 ARRIBADA
  • DE 9 A 10 MEDITACIÓ DEL COR
  • 10 A 2/ 4 D’11 ESMORZAR ENERGÈTIC
  • A 2/4 D’11 FINS 2/4 DE 12 CAMINADA LENTA I SILENCIOSA PEL BOSC DE LES VALLS
  • 2/4 DE 12 A 1/4 D’1 GROOVE SUAU (moviment corporal amable i dolç)
  • 1/4 D’1 A 2/4 DE 2 : EL TEU SER EMERGENT
  • 2/4 DE 2 DINAR ENERGÈTIC I TANCAMENT DEL MATÍ D’ÀNIMA

ÚLTIMS ARTICLES AL BLOG

Un contingut per anar-te endinsant en tu.

T’agradaria descobrir més sobre la relació  que hi ha entre la natura i tu? Tens inquietud per saber què més sobre tu?  

 Subscriu-te al meu butlletí. Afegeix soniajuncosa@terradonia.cat a la teva llista de contactes.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSDÒNIA:

Informació sobre Protecció de Dades Personals – Terra Dònia t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Sònia Ortega Juncosa com a responsable d’aquest lloc web. Finalitat: gestionar l’alta a la subscripció al blog i enviar-te el butlletí amb les publicacions i novetats relacionades. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: les teves dades es desen a una base de dades propietat de la plataforma de corrreu electrònic MailChimp (EUA) – Veure política de privadesa de Mailchimp. Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a soniajuncosa@terradonia.cat. Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.