Contacte

Si tens algun dubte sobre els meus productes o cuina energètica. Si vols fer un taller o simplement fer-me una pregunta, estaré encantada d’atendre’t. No et quedis sense escriure’m!

Informació sobre Protecció de Dades Personals – Terra Dònia t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Sònia Ortega Juncosa com a responsable d’aquest lloc web. Finalitat: gestionar l’alta a la subscripció al blog i enviar-te el butlletí amb les publicacions i novetats relacionades. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: les teves dades es desen als servidors de l’empresa d’allotjament Webempresa – Veure política de privadesa de Webempresa. Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a soniajuncosa@terradonia.cat. Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.

ÚLTIMS ARTICLES AL BLOG

Productes únics i limitats.
Descobreix la cuina natural i molt més al Blog de Terra Dònia

T’agradaria descobrir més sobre la relació  que hi ha entre la natura i tu? Vols saber quins son els productes de TERRA DÒNIA, seguir les meves RECEPTES o estar al dia de totes les novetats en TALLERS i FORMACIONS? Subscriu-te al meu butlletí. Afegeix soniajuncosa@terradonia.cat a la teva llista de contactes.

SUBSCRIU-TE A LA NEWSDÒNIA:

Informació sobre Protecció de Dades Personals – Terra Dònia t’informa que les dades de caràcter personal que proporciones emplenant aquest formulari seran tractades per Sònia Ortega Juncosa com a responsable d’aquest lloc web. Finalitat: gestionar l’alta a la subscripció al blog i enviar-te el butlletí amb les publicacions i novetats relacionades. Legitimació: Consentiment de l’interessat. Destinataris: les teves dades es desen a una base de dades propietat de la plataforma de corrreu electrònic MailChimp (EUA) – Veure política de privadesa de Mailchimp. Drets: pots accedir, rectificar, limitar o suprimir totes les teves dades a soniajuncosa@terradonia.cat. Per a més informació consulti la informació legal d’aquest lloc web.