Matins d’ànima

Per escoltar-te:

Els MATINS D’ÀNIMA, un temps i un espai per retrobar-te suaument: silenci, cos i natura.

Els MATINS D’ÀNIMA de Terra Dònia s’han creat per que puguis aquietar-te i retornar a tu durant tot un matí, arrencant a 2/4 de 9 del matí fins a les 3 del migdia, amb un esmorzar i un dinar conscients inclosos.

Amb la intenció d’oferir-te un temps per què puguis tancar els ulls, escoltar-te, sentir, tocar, olorar la natura i assaborir el seu fruit, neix aquesta proposta de descans i repòs, i el teu compromís amb el silenci i la connexió interior són els pilars que la sostenen.

Tens la necessitat de parar i respirar?

Vols activar la teva escolta interna per descobrir què et diu la teva veueta interior?

La proposta que et faig té l’objectiu de fer més tendra i suau la relació amb el teu interior, enfortir el vincle amb tu mateixa, despertar la teva veu interior, la teva intuïció.

Pots venir amb la intenció clara de trobar una resposta a alguna cosa que necessites resoldre o pots venir pel simple fet de regalar-te calma, cura, natura, descans.

T’ho explico:

A les 9 del matí iniciem el camí de retorn cap a tu. Comença el Silenci.

Meditació del cor:

Tanquem els ulls per observar-nos sense cap distracció que provingui dels nostre sentits, procurant crear un estat interior que generi la possibilitat de conèixer una mica més com és la nostra magnitud, la nostra immensitat interna infinita.

Esmorzar:

L’esmorzar energètic és el que ve a continuació, un bol energètic i estacional amb un tè o una infusió al teu gust.

Natura:

La natura ens obre les portes per rebre els nostres passos lents i silenciosos, la nostra respiració conscient i la nostra mirada més curiosa.

El teu SER emergent:

Temps després iniciem una pràctica de visualització i introspecció més profunda, per ampliar encara més l’expressió més íntima del nostre SER.

Dinar

Ens nodrim plenament a través de l’aliment; seguim sentint l’energia del present amb una alimentació del món vegetal, sense sucre i sense gluten.

Activitat final. Trenquem el silenci.

Música suau, cos i veu. Un últim moment per compartir l’experiència i abraçar el teu sentir.

A Sant Llorenç de Morunys.

Si volguessis venir a viure un Matí d’Ànima de Terra Dònia i/o necessites més informació pots omplir el formulari de contacte, serà un plaer parlar amb tu.