Sessions Grupals de Groove

Per retrobar-te:

SESSIONS GRUPALS DE GROOVE, una dansa per sentir.

Aquest mètode de dansa obre teu camí emocional, donant espai a noves creences que fan que t’estimis millor.

El GROOVE et connecta amb el teu moment present i permet que el teu cos faci un recorregut energètic inspirat amb la música, el ritme, els passos senzills i fàcils que jo proposo. Et permet descobrir que el teu cos és únic perquè es mou com cap altra cos i tal com ho fa és perfecte, permet experimentar-te unida al grup i al mateix temps sentir-te única, permet obrir-te a ser juganera i lliure, permet explorar la teva creativitat, la teva autenticitat i la teva veritat.

És l’únic mètode de dansa que promou l’autovaloració personal al mateix temps que t’uneix a l’energia del grup.

Aquest mètode està pensat perquè tothom pugui ballar, a les sessions vius una experiència divertida sobre tu, sobre la teva energia, el teu temps, la teva personalitat i el teu estil propi. És fer un viatge a través de diferents estils de música i lletres corporitzant el seu missatge sanador i revelador anant molt més enllà de la creença limitadora del “no sé ballar.”

Les sessions de GROOVE duren una hora i mitja i consten de tres parts: Una petita introducció amb una activitat de meditació i/o respiració inicial. La dansa en si, iniciant el viatge fins arribar al clímax expressiu dels nostres cossos i de les nostres veus per tornar a poc a poc a la suavitat i al ritme lent que ens fa ser conscients de tot el que hem viscut durant aquesta hora i mitja.

Tant si et ve de gust venir a provar aquesta manera diferent de compartir-te a través de la dansa, com si tens una espai dedicat al despertar de la consciència i creus que aquesta proposta hi pot encaixar, no dubtis en posar-te en contacte amb mi a través del formulari de contacte, et contestaré tant aviat com pugui.